Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:41 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CLM chemat să voteze oportunitatea Primăria Constanța vrea să scoată la licitație terenul bazei nautice Ceronav (DOCUMENT)

ro

21 May, 2023 14:46 1357 Marime text
 
  • Menționăm că potrivit proiectului de hotărâre, în mai 2022, Ceronav a înregistrat la sediul Primăriei Constanța o solicitare de cumpărare a terenului în suprafață de 692 mp, situat pe Aleea Universității în municipiul Constanța

Consilierii locali municipali își vor da sau nu, acordul în ședința de vineri, 26 mai a.c. asupra proiectului de hotărâre privind aprobarea oportunității vânzării prin licitație publică a terenului în suprafață de 692 mp situate în municipiul Constanța, pe Aleea Universității nr.48A (baza nautică Ceronav), teren proprietate privată a municipiului Constanța, vezi secțiunea „documente".

Destinația stabilită prin documentațiile de urbanism și amenajarea teritoriului aprobate: conform PUG zona ZRV 2a este Baze de agreement și parcuri de distractii.

Realizarea lucrărilor de construcții se poate face numai pe baza de PUZ cu regulament aferent.

Sunt admise amenajări complexe pentru practicarea sportului în spații acoperite și descoperite; amenajări specifice pentru odihnă, agreement și recreere.

Prețul de vânzare al terenului în suprafață de 692 mp va fi aprobat ulterior prin hotărâre a Consiliului Local și va fi valoarea cea mai mare dintre valoarea de inventar a imobilului și pretul de plată, raportat la reglementarea urbanistică aprobată, determinat prin raport de evaluare întocmit de o firmă de evaluare autorizată ANEVAR, aflată sub contract de prestări servicii cu Municipiul Constanța.

Persoanele interesate pot participa la licitația publică organizată de municipalitate, accesul nefiind ingrădit sau condiționat de îndeplinirea unor cerințe specifice pentru cumparacea acestuia.

Menționăm că potrivit proiectului de hotărâre, în mai 2022, Ceronav a înregistrat la sediul Primăriei Constanța o solicitare de cumpărare a terenului în suprafață de 692 mp, situat pe Aleea Universității în municipiul Constanța.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii