Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:58 07 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine va face proiectul tehnic al adăposturilor modulare pentru stațiile de autobuz din Constanța? (DOCUMENT)

ro

29 Dec, 2022 00:00 1945 Marime text
Refugii noi în stațiile de autobuz, foto: PMC
  • Obiectul achiziției îl reprezintă servicii de proiectare, respectiv de elaborare proiect tehnic pentru un adăpost modular pentru stația de autobuz
 
Primăria municipiului Constanța a semnat un contract de prestări servicii la data de 20 decembrie 2022 cu societatea AB Digital Systems SRL, firmă din București.
 
Obiectul achiziției îl reprezintă servicii de proiectare, respectiv de elaborare proiect tehnic pentru un adăpost modular pentru stația de autobuz. Durata contractului este de 30 de zile de la semnare, iar prețul convenit pentru îndeplinirea sa este de 35.800 lei, fără TVA. Adăposturile trebuie proiectate astfel încât montarea acestora să se realizeze pe orice tip de suprafață și nu prin executarea de fundații.
 
AB Digital Systems SRL 
 
Firma are sediul în București și a fost fondată în 2014, cu punct de lucru în Mamaia, Constanța.
 
Firma se ocupă de activităţi de consultanţă pentru afaceri şi management, iar pentru anul trecut, cu 15 salariați, o cifră de afaceri de 5.304.866 lei, cheltuieli de 4.530.625 lei și un profit net de 719.974 lei.
 
Asociat unic al AB Digital Systems SRL este Sorana-Mara Gheorghiade, iar administratorul firmei este Mădălina-Loreta Gheorghiade.
 
Mădălina-Loreta Gheorghiade mai apare în Creative Design Solutions SRL, cu sediul în București, iar în trecut a figurat în Admark Concept SRL și în Datalaser Computer SRL, ambele cu sediul în Constanța, radiate în prezent.
 
În secțiunea „Documente” poate fi consultat contractul la care facem referire mai sus.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și

Cristina Andreea Condrea, inspector CJC - Direcția Generală de Proiecte, averea și interesele (DOCUMENTE)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii