Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:22 08 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vești bune pentru pacienții secției clinice Dermatovenerologie Secția exterioară a SCJU Constanța a fost de curând relocată (GALERIE FOTO)

ro

04 Feb, 2022 11:56 1211 Marime text
Vești bune pentru pacienții secției clinice Dermatovenerologie
 
 
Condiții hoteliere de înaltă calitate pentru pacienții Secției Clinice Dermatovenerologie. Secția exterioară a Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța a fost de curând relocată.


Aceasta funcționează acum în cadrul Policlinicii nr.2, situată pe strada Ștefan cel Mare nr. 133, într-un spațiu care a fost recent modernizat, cu fonduri SCJU și cu sprijinul Consiliului Județean Constanța.


Vechea clădire a clinicii situată pe Aleea Portului nr. 6, aflatā într-un stadiu avansat de degradare, urmează să fie predată Consiliului Județean, în vederea reabilitării, transmite Crina Kibedi, Purtător de cuvânt SCJU Constanța. 


Pacienții vor beneficia acum de cele mai bune îngrijiri medicale, într-un spațiu modern, care respectă toate standardele în ceea ce privește siguranța și securitatea pacientului.



În noua locație, situată în cadrul Policlinicii nr 2, la  etajele V și VI, se va asigura asistență medicală pentru un număr de 25 pacienți, în regim de spitalizare de zi și spitalizare continuă.  Secția dispune de 11 saloane pentru pacienți, 3 cabinete pentru medici, 2 săli de tratament și o sală de mică chirurgie.

  
Conducerea SCJU Constanța are în derulare mai multe proiecte care vizează lucrări de modernizare și igienizare, în scopul îmbunătățirii condițiilor hoteliere oferite pacienților.


 
Sursa foto: SCJU 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii