Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:41 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce activităţi a derulat în primul an de mandat consilierul judeţean Stelian Gima (PNL) (document)

ro

17 Nov, 2017 00:00 2293 Marime text
Alesul judeţean Stelian Gima (PNL) şi-a depus raportul de activitate pentru perioada 22.06.2017 - 31.12.2017, primul an din mandatul de consilier. Gima activează în Comisia juridică, ordine publică şi situaţii de urgenţă. El susţine că a fost prezent „la toate cele opt şedinţe ale Consiliului Judeţean Constanţa desfăşurate de la constituirea acestuia (22.06.2016) şi până la data de 31.12.2016“, dar şi la şedinţele organizate în cadrul comisiei din care face parte.
 
„Am încercat să identific nevoile comunităţii, priorităţile, problemele cu care se confruntă cetăţenii, indiferent de natura lor, probleme pe care am încercat să le aduc la cunoştinţa executivului, şi am urmărit rezolvarea lor acolo unde a fost cazul“, afirmă consilierul, în raportul său de activitate.
 
Stelian Gima menţionează şi proiectele la care a contribuit, cum ar fi: „În luna noiembrie 2016, cu ocazia aniversării a 60 de ani de activitate a Teatrului pentru Copii şi Tineret «Căluţul de Mare», am iniţiat alături de preşedinte CJ, Horia Ţuţuianu, un proiect de hotărâre ce vizează construirea unui sediu nou pentru această instituţie de cultură. În acelaşi timp, am invitat la dialog patronatele din industria vinului şi a turismului, în încercarea de a iniţia un proiect de hotărâre ce va avea ca finalitatea apariţia «Drumului Vinului» din judeţul Constanţa“, se mai arată în raportul de activitate.
 
De asemenea, în calitate de consilier judeţean, acesta a participat la diferite acţiuni, manifestări cu caracter social, economic, cultural, religios şi educativ desfăşurate pe raza judeţului.
 
În secţiunea „Documente“ publicăm integral raportul de activitate al alesului judeţean Stelian Gima (PNL).
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii