Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:22 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cătălin Grasa, „numărat ca la box“ de preşedintele CJC, Horia Ţuţuianu

ro

01 Oct, 2019 00:00 3928 Marime text

Managerul Spitalului Clinic Judeţean Constanţa, Cătălin Grasa, este în continuare în vizorul conducerii Consiliul Judeţean Constanţa. Preşedintele CJC, Marius Horia Ţuţuianu, a făcut noi precizări în legătură cu situaţia de la Spitalul Judeţean: „În continuare sunt probleme destul de mari în spital, au fost controale precum ştiţi atât de la  Ministerul Sănătăţii, cât şi din partea CJC. Nu sunt mulţumit de ce se întâmplă acolo, până la jumătatea lunii viitoare voi lua o decizie în legătură cu managementul Spitalului Judeţean.

Până atunci, îi cer managerului o mai mare implicare, mai multe nopţi nedormite, să nu mai piardă banii pe care noi i-am obţinut pentru spital şi cel puţin o dată pe săptămână să meargă pe secţii. Şi, nu în ultimul rând, în momentul în care apare orice problemă vreau să fim anunţaţi pentru a le rezolva cât mai repede. Măcar în al doisprezecelea ceas, sper ca managerul Spitalului Judeţean sa înţeleagă că nu ne jucăm cu sănătatea. Eu încă mai aştept schimbarea”, a afirmat Ţuţuianu.

Precizăm că în următoarea perioadă managerul SCJU, dr. Cătălin Grasa, va susţine şi evaluarea anuală a proiectului managerial.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii