Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:34 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Băncuțe și coșuri de gunoi pentru Faleza Tulcea. O firmă controlată de slovaci, în cărți

ro

09 Jun, 2023 10:00 1040 Marime text
Consiliul Județean Tulcea cumpără bănci și coșuri de gunoi pentru dotarea Falezei din Tulcea.
 
Atribuirea se face prin cumpărare directă, iar la momentul redactării materialului se afla în deliberare cu firma MMCITE RO achiziția celor enunțate mai sus. Valoarea estimată a achiziției este de 174.580 lei.
 
Vorbim așadar de un număr de 40 de bănci cu șezut și spătar din lamele de lemn, cât și de 25 de coșuri de gunoi cu înveliș din lamele de lemn. Perioada de garanție acordată produsului de către furnizor va fi de 2 ani, cel puțin. Operatorul economic va asigura livrarea și asamblarea tuturor bunurilor la adresă. Termenul de livrare este de până la data de 26 iulie 2023.
 

MMCITE RO SRL

 
Firma este fondată în anul 2012, iar pentru anul 2022 a raportat un număr de 4 salariați, o cifră de afaceri de aproape 5 milioane lei și o pierdere de peste 110.000 lei. Sediul social este pe strada Slt. Alexandru Borneanu, Nr. 7, București, Sector 6. Asociat unic este o firmă din Slovacia – MMCITE SK SR, iar administrator este Ștefan Czodor, cetățean slovac.

PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Alfa Security Service din Vaslui asigură paza la obiectivele din patrimoniul Consiliului Județean Tulcea (DOCUMENT)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii