Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:05 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aleşii locali din Cumpăna, colindaţi de ansamblurile „Româncuţa” şi „Muguraşii Cumpenei” (galerie foto)

ro

25 Dec, 2019 00:00 3131 Marime text
 
Reprezentanţii Primăriei şi consilierii locali din Cumpăna au fost colindaţi, luni, de ansamblurile folclorice din comună.
Ansamblurile „Româncuţa” şi „Muguraşii Cumpenei”, conduse de profesorul Constantin Olteanu, au realizat un spectacol specific sărbătorilor de iarnă în faţa Primăriei Cumpăna.
 
Copiii au colindat şi au transmis urările de bine pentru anul 2020 tuturor reprezentanţilor administraţie publice locale. Membrii ansamblului au încântat publicul cu dansurile specifice sărbătorilor, iar urările au fost adresate atât reprezentanţilor administraţiei publice locale, cât şi tuturor locuitorilor comunei Cumpăna. Felicitări ansamblurilor „Româncuţa”, „Muguraşii Cumpenei” şi domnului profesor coregraf Constantin Olteanu!
 

Daruri sub pomul de Crăciun, pentru 10 copii din Cumpăna

 
La iniţiativa Clubului “Rotary Pontus Euxinus”, Moş Crăciun a venit încărcat cu daruri pentru 10 copii din Cumpăna ce provin din familii cu posibilităţi financiare reduse, dar au rezultate deosebite la învăţătură. Rolul Moşului a revenit reprezentanţilor Clubului “Rotary Pontus Euxinus” Constanţa, care au venit la Cumpăna încărcaţi cu daruri. Evenimentul a fost organizat duminică, 22 decembrie, la sediul Primăriei Cumpăna, gazdă fiind, ca de fiecare dată, primarul comunei, ec. Mariana Gâju. Sediul Primăriei a fost pregătit de sărbătoare: un brad natural, înalt de zece metri, a fost amplasat în holul cel mare şi a fost decorat cu grijă, cu beteală şi globuleţe roşii, pentru a-i primi pe copii, dar şi pe ceilalţi locuitori ai comunei ce trec pragul instituţiei. Într-un cadru de sărbătoare, cei 10 copii, elevi ai Liceului Tehnologic “Nicolae Dumitrescu”, şi-au aşteptat darurile de Crăciun.
 
Sursa foto: Primăria Cumpăna
 
Citeşte şi:
 
Moş Crăciun a sosit la Cumpăna, încărcat cu daruri pentru elevii Liceului Tehnologic „Nicolae Dumitrescu” (galerie foto)

Proiectul „Dăruim magie din bucătărie“, la Cumpăna Copii şi bătrâni s-au bucurat de colinde şi de venirea lui Moş Crăciun (galerie foto)

Daruri de Crăciun, la Cumpăna Primarul Mariana Gâju - „Este o tradiţie să avem grijă de cei care au nevoie de sprijin, de mângâiere şi dărnicie“ (galerie foto + video)
 
Daruri pentru persoane nevoiaşe, oferite în prag de Crăciun de Primăria şi Consiliul Local Cumpăna

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii