Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:01 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Daruri pentru persoane nevoiaşe, oferite în prag de Crăciun de Primăria şi Consiliul Local Cumpăna

ro

18 Dec, 2019 00:00 2234 Marime text

Din dorinţa de a oferi un strop de fericire şi lumină în sufletele bătrânilor aflaţi în nevoie, reprezentanţii Primăriei şi Consiliului Local Cumpăna vor dărui zeci de pachete cu alimente persoanelor nevoiaşe din comună.
 
Azi, 18 decembrie, pachete cu alimente vor primi 150 de bătrâni fără venituri sau cu venituri reduse şi 119 de persoane cu dizabilităţi încadrate în gradul grav de handicap, identificaţi de către asistenţii sociali ai Primăriei Cumpăna.
 
Tot azi, Primăria comunei Cumpăna în parteneriat cu Asociaţia pentru Dezvoltare Comunitară Cumpăna, Grădiniţele “Florilor”, “Sf. Maria” şi Liceul Tehnologic “Nicolae Dumitrescu” vor demara, cu ocazia sărbătorilor de Crăciun, campania locală „Fă-le o bucurie!”. Pachetele pregătite vor fi dăruite unui număr de 15 familii aflate în dificultate, identificate de către funcţionarii publici ai Compartimentului de Asistenţă Socială din cadrul primăriei.
 

Micuţii din localitatea Cumpăna au primit, ieri, vizita lui Moş Crăciun

 
Serbările de Crăciun au început ieri la Cumpăna, când dragul Moş Crăciun, ajutat de primarul Mariana Gâju, a împărţit cadouri, din partea Primăriei şi a Consiliului Local Cumpăna, aducând pe chipul micuţilor zâmbete si bucurie. Moment deosebit de emoţionant pentru preşcolarii grădiniţelor “Florilor” şi „Sf Maria”, care l-au primit în mijlocul lor pe Moş Crăciun. Pentru a fi pe placul lui, copiii au pregătit un program artistic de cântece, poezii şi dansuri tematice, sub coordonarea  educatoarelor.
 
Citeşte şi:
 
Spectacol de Crăciun, oferit de Şcoala de Balet „Nicolae Spirescu“ din Cumpăna. Unul dintre invitaţi a fost Moş Crăciun (galerie foto)

Surpriza a venit din partea lui Moş Crăciun La Cumpăna s-a disputat Cupa Shobu. Pe podium au urcat şi sportivi din localitate (galerie foto)

De Moş Nicolae, copiii din Cumpăna au primit daruri de la autoritatea publică locală (galerie foto)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii