Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:20 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Afaceri Constanța Primăria Topraisar, contract cu o firmă din Iași pentru elaborarea documentației tehnice în vederea obținerii autorizației de construire (DOCUMENTE)

ro

19 Mar, 2024 17:00 686 Marime text
  • Câștigătorul este societatea SST Grup Termo
 
Primăria comunei Topraisar, județul Constanța, a atribuit prin cumpărare directă contractul al cărui obiect este documentația tehnică pentru obținerea autorizației de construire (DTAC).
 
Suma pusă la bătaie de autoritatea contractantă este de 200.000 de lei.
 
Câștigătorul este societatea SST Grup Termo.
 
Ca domeniu, achiziția este încadrată la „servicii de proiectare tehnică pentru construcția de lucrări publice”.
 
Atribuirea a fost publicată în SEAP pe 15 martie 2024.
 
Despre SST Grup Termo
 
Potrivit termene.ro, SST Grup Termo SRL funcționează din anul 2018, obiectul de activitate este „alte lucrări de instalații pentru construcții” și are sediul în județul Iași. După cum se arată în Registrul Comerțului, societatea se află în stare de reorganizare – divizare parțială.
 
Firma a raportat în anul 2022 o cifră de afaceri de peste 3,8 milioane de lei, un profit de peste un milion de lei și 18 salariați în medie.
 
Conform termene.ro, asociat și administrator este Raluca Nechita. RECOM arată că Raluca Nechita apare și în: Envi Grup Proiect Consult SRL, Inginerie și Inovare SRL și Nemax Grup SRL (radiată).
 
Conform licitatiapublica.ro, SST Grup Termo SRL are adjudecate 358 de achiziții directe în toată țara, din care opt sunt cu autorități contractante din județul Constanța. Prima achiziție directă a fost încheiată pe 18 martie 2022.
 
Toate achizițiile directe ale SST Grup Termo SRL pot fi consultate în secțiunea „DOCUMENT”.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Școlile din comuna Topraisar, județul Constanța, dotate cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale. Ce valoare are contractul (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii