Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:46 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Administrația locală din comuna Fântânele a depus o nouă cerere de finanțare prin PNRR

ro

16 Mar, 2023 11:02 1005 Marime text



Administrația locală din comuna Fântânele alocă sume din bugetul local pentru diferite lucrări sau pentru achiziționarea de echipamente.

„Din bugetul local am achiziționat calculatoare pentru fiecare sală de clasă iar în perioada pandemiei, fiecare elev a primit tabletă pentru a participa la învățământul on-line. Acum, tot din bugetul local am achiziționat opt table interactive. Chiar la începutul acestei săptămâni am participat alături de cadrele didactice la un instructaj pentru folosirea acestora. Funcționează foarte bine și au o mulțime de aplicații. Așteptăm din partea profesorilor implicare totală și din partea elevilor rezultate mult mai bune la învățătură!
Consiliul local și primarul vor continua să sprijine activitățile școlare prin atragerea de fonduri, pentru a avea o școală performantă,’’ a precizat Ion Adrian Roșu, primarul comunei Fântânele.

Tot la începutul acestei săptămâni administrația locală a mai depus o cerere de finanțare prin PNRR. Este vorba despre un proiect derulat prin Inspectoratul Școlar Județean Constanța, unde noi am depus documentația și am aplicat pentru dotarea școlii cu materiale didactice și aparatură I.T, în special pentru laboratorul de informatică. Ne dorim să achiziționăm imprimante și camere web, întrucât calculatoare și table avem deja. Ne-am propus ca școala din Fântânele să fie digitalizată în procent de 100%, ” a concluzionat primarul comunei Fântânele, Ion Adrian Roșu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii