Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:17 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A depus amendamente la Legea bugetului de stat Deputatul Culeţu vrea bani pentru reabilitarea drumurilor din Constanţa

ro

29 Jan, 2013 09:28 1587 Marime text

Deputatul Colegiului 9, Dănuţ Culeţu, a dat ieri publicităţii amendamentele pe care le-a adus Legii bugetului de stat pe 2013.

În opinia parlamentarului constănţean, „bugetul pe 2013 propus de USL nu asigură condiţiile relansării economice, ci dimpotrivă, consecinţa acestui buget nu poate fi decât o stagnare economică profundă". Fostul prefect al judeţului Constanţa, actual deputat al Forţei Civice, susţine că majorarea taxelor şi impozitelor va influenţa negativ creşterea economică şi inflaţia din acest an. „Acest buget nu face altceva decât să ducă la alimentarea birocraţiei. Vor urma concedieri masive, precum şi o creştere alarmantă a şomajului în România", este de părere Dănuţ Culeţu.

În ceea ce priveşte amendamentele depuse de el, deputatul Colegiului 9 solicită alocarea sumei de 1.800.000 de lei pentru reabilitarea Bisericii Sfântul Gheorghe din Constanţa, a sumei de 350.000 de lei pentru plata lucrărilor efectuate la Şcoala de Arte şi Meserii din comuna Peştera şi a sumei de 247.000 de lei pentru plata lucrărilor executate în 2010 pentru poduri şi podeţe în localitatea Chirnogeni. De asemenea, deputatul FC vrea alocarea sumei de 120.000 de lei pentru finalizarea grădiniţei din Independenţa, precum şi a sumei de 1.000 mii lei pentru asfaltarea drumurilor din Cobadin, dar şi a celor din comuna Lipniţa, pentru care parlamentarul constănţean solicită tot 1.000 mii lei. Alte amendamente privesc alocarea de bani pentru lucrări de infrastructură în localităţile turistice 2 Mai şi Vama Veche, în comunele Mereni, Ciocârlia şi Seimeni.

Nu mai puţin important, un alt amendament semnat de Culeţu prevede alocarea a 15.000 mii lei pentru modernizarea unor drumuri în municipiul Constanţa: drum zona Faleză Nord - Mamaia, drum zona Palazu Mare, drum zona Tomis Nord.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii