Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:31 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Zonele în care se reabilitează trama stradală, în această săptămână la Constanța (galerie foto)

ro

21 Oct, 2019 11:18 1852 Marime text

Primăria Municipiului Constanța,
prin SC Confort Urban SRL, continuă să modernizeze zona destinată circulației pietonilor pe strada Unirii, tronsonul delimitat de strada Războieni și strada Zorelelor și pe bulevardul Mamaia, între strada I.G. Duca și strada Mihai Viteazul.

În același timp, se asfaltează strada Papadopol și se reabilitează aleea de acces din strada Unirii către „Centrul Meteorologic Regional Dobrogea” și parcarea din zona clubului Fratelli de pe strada Răscoalei 1907.

Conform graficului de lucru, echipele administratorului drumului public continuă intervențiile pe străzile Zeno Vancea, Prelungirea Eduard Caudella, Cella Delavrancea și Sfântul Ioan Damaschin.

În ceea ce privește amenajarea de noi locuri de parcare, se lucrează pe strada Mugurului, în spatele blocului 22 și pe strada Arcului, în zona blocurilor I și D1.

De asemenea, echipele municipalității continuă trasarea de marcaje rutiere în zona trecerilor de pietoni, în cartierul Coiciu iar pe strada Soveja, între Delfinariu și Lidl, se dezafectează cablurile neetichetate.

Sursa foto: Primăria Municipiului Constanța 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Avram Cristian 21 Oct, 2019 11:55 Pur si simplu decoperteaza principalele artere partial( ca la cdc) sau total si unele parti din cele secundare si pun din nou asfalt- de obicei de mai slaba calitate si in mod PARADOXAL au reusit peste tot pe unde au trecut sa INGUSTEZE carosabilul asa..a la Garcea..Nu este posibil asa ceva...din ce bulevarde si strazi aveam( afectate deja masiv de insule de asfalt, refugii si sensuri giratorii puse in mod excesiv- ca ideea complet disfunctionala de la Cora, sensuri unice retard puse si stalpi zeci de mii ca sa castige viceprimarul?- NU va e rusine functionarilor din Primarie in frunte cu Fagdau sa distrugeti acesti oras , sa purtati acest razboi nedeclarat cu cetatenii? D E M I S I A!