Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:52 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA-n amiaza mare Omul de afaceri, Constantin Frățilă - „Am fost unul dintre arbitrii cu mult sânge în instalație”

ro

02 Jul, 2021 13:19 4106 Marime text

 
  • Invitatul nostru de astăzi la „Ziua-n amiaza mare” este omul de afaceri Constantin Frățilă, live pe www.ziuaconstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta.
  • „Ziua-n amiaza mare” este cea mai nouă emisiune din portofoliul ZIUA de Constanța iar realizatorul emisiunii este jurnalista Feri Predescu.

Fost arbitru de fotbal în Divizia Națională A, Constantin Frățilă (60 de ani) a devenit cunoscut în lumea afacerilor în anii 1999 - 2000 când a început să investească pe Bursă.
 
A devenit unul dintre cei mai mari acționari ai SIF Transilvania, precum și unul dintre cei mai bogați oameni de afaceri din Constanța. Figurează în primii 10 din clasamentul Top 300 al revistei Capital.

Constantin Frățilă: „De ce la ARO Brașov? Absolut în toate domeniile trebuie schimbată mentalitatea. ARO Palas Brașov înseamnă și coroana și Postăvaru și cerbul carpatin și o anomalie - Cetatea Brașovului, este o proprietate privată. Din punctul meu de vedere, Cetatea aparține cetățenilor. Trebuie să găsim o posibilitate să facem schimburi, cu un teren ceva. Cetatea trebuie să aparțină Primăriei.”

„În SIF Transilvania eu cred, investesc în continuare și mai cred că în actualul mandat de patru ani să creștem activul net cu cel puțin 50% iar prețul de piața trebuie să ducă mai mult de 50%”, mai spune Frățilă.

Constantin Frățilă, despre complexul Neptun-Olimp: „Neptun-Olimp mai are cinci vile dar mai sunt terenuri. Sunt exploatate turistic dar exploatarea nu acoperă cheltuielile societății.”

Constantin Frățilă, despre propriile afaceri: „În principiu eu am o echipă foarte bine, oameni care lucrează cu mine de 30-40 de ani dar am și foarte mulți oameni care au început cu mine după Revoluție. Am timp de afacerile mele. Eu mai mult mă ocup de PR.”

Legat de hobby, Frățilă spune: „Am fost unul dintre arbitrii cu mult sânge în instalație. Am parcurs toate etapele. Am iubit arbitrajul, am făcut-o din plăcere, din pasiune. Prezența mea în primul lot de arbitrii mi-a creat avantaje. Sunt prieten cu foarte mulți din zona fotbalului, și arbitrii și fotbaliști și conducători. Cu Gheorghe Hagi nu m-am întâlnit.”




Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii