Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:58 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ziua Ministerului Afacerilor Interne Pompier din cadrul Stației Midia - Năvodari, premiat de ministrul Lucian Bode (galerie foto)

ro

19 Jul, 2021 15:53 1813 Marime text
  • Dănilă Mihai, pompier la Stația Midia, este unul dintre cei cinci pompieri care au fost recompensați cu prilejul acestei zile. 
Luni, 19 iulie a.c., ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, alături de secretarii de stat, șefii de Armă, polițiști, jandarmi, pompieri, polițiști de frontieră, piloți și de alți angajați ai MAI, a participat la evenimentul ocazionat de Ziua Ministerului Afacerilor Interne.

Cu acest prilej, ministrul Lucian Bode a acordat Emblema de Onoare a MAI angajaților din Poliția Română, Jandarmeria Română, Poliția de Frontieră, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență și Inspectoratul General de Aviație al MAI, care s-au evidențiat prin acte de eroism, fapte deosebite sau acțiuni civice de amploare în sprijinul comunităților.

Dănilă Mihai, pompier la Stația Midia, este unul dintre cei cinci pompieri care au fost recompensați cu prilejul acestei zile. 

„Colegul nostru s-a remarcat prin faptele și curajul de care a dat dovada in timpul intervenției de la rafinăria Petromidia”, transmite Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța.


Sursă foto: Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii