Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:13 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ziua Marinei Române 2023 Corveta turcească TCG „Kinaliada” participă la eveniment

ro

09 Aug, 2023 17:32 1067 Marime text
foto cu rol ilustrativ Corveta turcească TCG „Kinaliada” (F-514) face o escală în portul Constanța, în perioada 12-16 august, pentru a participa la „Ziua Marinei Române”, alături de navele militare și civile românești.

După acostarea navei, o delegație de la bord efectuează, sâmbătă, 12 august, vizite oficiale la Comandamentul Flotei „Viceamiral Vasile Urseanu” și la autoritățile locale din Municipiul Constanța, iar un detașament de militari turci depune o coroană de flori la Cimitirul Internațional Militar din Slobozia în memoria eroilor turci. Corveta TCG „Kinaliada” (F-514) va putea fi vizitată de populația civilă sâmbătă, 12 august, în intervalele orare 10.00 – 12.00 și 14.00-16.00., au transmis reprezentanții Forțelor Navale Române. 

Marți, 15 august, corveta turcească va fi prezentă în dispozitivul naval de pe mare, alături de navele militare românești, la Exercițiul demonstrativ întrunit „Forțele Navale Române 23”, iar Garda de Onoare, constituită pe faleza din fața Comandamentului Flotei pentru primirea oficialităților, va fi alcătuită din plutoane de militari din Franța, Statele Unite ale Americii, Turcia, Brigada 30 Gardă „Mihai Viteazul” și Forțele Navale Române.


Citește și: 

Știri ConstanțaFaleza Cazino, pregătită pentru cetățeni cu ocazia Zilei Marinei (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii