Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:56 03 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Faleza Cazino, pregătită pentru cetățeni cu ocazia Zilei Marinei (GALERIE FOTO)

ro

09 Aug, 2023 15:56 893 Marime text
Sursă foto: Primăria Constanța
  • Pregătirile pentru sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului, respectiv Ziua Marinei sunt în toi.
 
Pregătirile pentru sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului, respectiv Ziua Marinei sunt în toi. Această sărbătoare aduce la malul mării mii de turiști în fiecare an, motiv pentru care Constanța se pregătește să-și aștepte oaspeții, transmite un comunicat din partea Primăriei Constanța.
 
Pe faleza Cazino, acolo unde vor avea loc festivitățile dedicate Zilei Marinei, se montează rulouri de gazon pe spațiul verde, se îngrijesc arborii și arbuștii, trandafirii și gardurile vii, au fost plantate zeci de flori multicolore pe spațiul verde și în jardiniere. 
 
Totodată, se curăță și igienizează băncile, a fost curățată și vopsită balustrada, înlocuit gărduțul de protecție acolo unde prezenta deficiențe, iar fântânile artizene și cișmelele sunt funcționale atât pe faleză, cât și în restul orașului. Lucrările de mentenanță și întreținere a balustradei au fost realizate de Forțele Navale Române în parteneriat cu Primăria Municipiului Constanța.
 

„Menționăm că pentru astfel de lucrări nu este necesar avizul Direcției Județene pentru Cultură, având în vedere că nu au fost modificate nici structura, nici aspectul acesteia”, a încheiat sursa citată.



Citește și:
Știri Constanța: Unde pot depune deșeurile voluminoase constănțenii care locuiesc în cartierul CET
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii