Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:37 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA LIVE. Stelian Gima, vicepreședintele Consiliului Județean Constanța, detalii despre construirea unui spital de pediatrie

ro

10 Jun, 2021 14:21 1729 Marime text

 
  • Stelian Gima, vicepreședintele Consiliului Județean Constanța, vorbește la ZIUA LIVE despre soluții indentificate de administrația județeană pentru dezvoltarea domeniilor sănătății, culturii și tineretului și sportului de la nivelul județului Constanța.

Sănătatea și educația au stat la baza campaniei. Pe partea de sănătate, pe primul loc este contruirea unui spital de pediatrie. Amplasarea va fi în curtea Spitalului Județean Constanța. O altă dorință este aceea de a înființa acele centre de permanență pe raza județului. Se dorește acoperirea întregului județ, transmite Stelian Gima.


Stelian Gima a vorbit și despre Spitalul Județean Constanța.

După cum bine știți, în conducerea medicală a unității avem cadre universitare. Alături de aceștia, președintele CJC va găsi soluția pentru a reda constănțenilor serviciile de imagistică.


Stelian Gima, vicepreședintele Consiliului Județean Constanța, coordonează activitatea Direcției Generale Tehnică, Urbanism, Amenajarea Teritoriului, a arhitectului-șef al județului, a Direcției de Turism și Coordonarea Instituțiilor de Cultură Subordonate, Direcției de Dezvoltare Județeană și Coordonarea Instituțiilor de Sănătate, Sport și Învățământ, Direcția Generală Administrarea Domeniului Public și Privat și Autoritatea Județeană de Transport din cadrul Consiliului Județean Constanța.


ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.






 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii