Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:52 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA LIVE. Ce spune Stelian Gima, vicepreședintele CJC, despre reabilitarea Teatrului de Stat Constanța

ro

10 Jun, 2021 14:47 1596 Marime text

 
  • Stelian Gima, vicepreședintele Consiliului Județean Constanța, vorbește la ZIUA LIVE despre soluții indentificate de administrația județeană pentru dezvoltarea culturii la nivelul județului Constanța.

Vicepreședintele CJC a vorbit despre reabilitarea Teatrului de Stat Constanța, spunând că se va găsi o soluție pentru susținerea spectacolelor.

Va fi greu de găsit o soluție, iar ca o persoană care vine din afara sistemului, m-aș lăsa pe mâinile specialiștilor. Cu siguranță se va găsi o variantă cât mai apropiată de nevoile actorilor, a transmis Gima.

Stelian Gima a mai spus că există dorința de a sprijini antreprenoriatul și a subliniat că județul Constanța este o zonă propice culturii.

Nu cred că ne-ar ajunge nici două mandate să reparăm ceea ce a fost stricat. Avem foarte multe de reparat. Mă gândesc la dorința de a muta puterea din partea centrală spre partea privată, spre antreprenoriat, spre a lăsa să se dezvolte cetățeanul. Constanța e o zonă propice culturii.


Stelian Gima, vicepreședintele Consiliului Județean Constanța, coordonează activitatea Direcției Generale Tehnică, Urbanism, Amenajarea Teritoriului, a arhitectului-șef al județului, a Direcției de Turism și Coordonarea Instituțiilor de Cultură Subordonate, Direcției de Dezvoltare Județeană și Coordonarea Instituțiilor de Sănătate, Sport și Învățământ, Direcția Generală Administrarea Domeniului Public și Privat și Autoritatea Județeană de Transport din cadrul Consiliului Județean Constanța.

ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.






 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii