Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:09 06 12 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA LIVE Bogdan Bola. „Atunci când vine și președintele țării și susține în mod fățiș un candidat, nu este ok din niciun punct de vedere”

ro

22 Oct, 2021 13:30 691 Marime text
  • Invitatul ediției de astăzi a emisiunii „ZIUA-n amiaza mare“ este deputatul PNL de Constanța, Bogdan Bola.
 
Deputatul PNL de Constanța Bogdan Bola este singurul liberal constănțean care și-a asumat, oficial, susținerea lui Ludovic Orban la congresul partidului din 25 septembrie. Asta în condițiile care întreaga organizație județeană a PNL Constanța a ieșit, la scenă deschisă, și a anunțat să se situează de partea premierului în funcție, Florin Cîțu, la șefia formațiunii politice. Bogdan Bola are o lungă experiență în PNL, s-a înscris la 14 ani în partid.

Totul a început anul acesta când am intrat în campania electorală internă. Domnul Orban și domnul Cîțu au avut o campanie destul de dură care a divizat în mare parte partidul. Eu sunt liberal. (...) filiala noastră a ales să meargă cu domnul Orban pentru că așa am simțit.

Domnul Orban nu este un cavaler într-o armură strălucitoare (...) încă este singurul politician de la București care, atunci când a fost chemat la Constanța, a venit și a mers cu Tineretul Național Liberal (...) să ne ajute pe noi într-o campanie proprie.

Atunci când vine și președintele țării și susține în mod fățiș un candidat, nu este ok din niciun punct de vedere.

Astăzi nu mai avem pic de predictibilitate. Noi nu știm ce se vă întâmpla. (...) omul crede că noi îl mințim și avem niște planuri ascunse. (...) Astăzi, de exemplu, eu nu știu ce se va întâmpla în continuare.

Eu cred că ar trebui să ne gândim la ce înseamnă liberalism” „Acum, vă dau exemplul meu personal, USR se abține, PSD votează împotrivă (...) proiectul se amână” „Este (gravă situația - n.r.) pentru că tu, ca prim-ministru, dai în toate partidele (...) nu poți să spui „Haideți, băieți, de ce v-ați supărat?” (...) și apoi să vii să spui „Haideți să refacem coaliția.

Lucrurile sunt atât de ilogice...

Tot așa mergem și, repet, efectul negativ al acestei stări de incertitudine o vedem (...) în promovarea unor proiecte bune care acum stagnează”

Domnul Ciolos știe că, dacă PNL-ul va vota sau nu va vota, depinde foarte mult de PSD. Până când nu se vor stabiliza lucrurile și nu se vă ieși cu o hotărâre comună, clară, totul este în haos

Ti-a placut articolul?

Comentarii