Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:08 10 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA LIVE. ADD Constanța, platformă informatică dedicată turiștilor

ro

09 Nov, 2021 14:49 1139 Marime text
  • Ana-Maria Vătămanu, președintele ADD Constanța este invitatul de astăzi, de la emisiunea ZIUA LIVE.
Recent, o delegație americană, formată din oficiali de rang înalt ai Armatei SUA și din reprezentanții unor companii de top, au  participat la un eveniment, organizat de Consiliul Județean Constanța.

Evenimentul a avut drept principal obiectiv identificarea unei strategii privind dezvoltarea socio-economică a județului Constanța.

„În acest moment, nu am demarat niciun proiect, dar dacă Consiliul Județean si domnul președinte vor avea această inițiativă, vom susține”

„Evenimentul în sine a fost unul prin care să venim cu idei sau mai degrabă cu soluții, că problemele le știm cu toții. Câteva idei au fost expuse și așa cum am și spus astă-vară, prelungirea sezonului estival se poate face doar printr-o serie de evenimente. (...) Revin la un proiect pe care îl vom dezvolta (...) acea platformă informatică (...) care se va îndrepta spre turist. Specialiștii noștri lucrează la o astfel de platformă, sper ca până la începutul sezonului să avem gata măcar niște linii directoare”

„(...) Lucrurile se pot simplifica, se pot adăuga idei și an de an să lucrăm la acest concept de prelungire a sezonului estival”

„Sunt convinsă că dacă aveam niște pachete extraordinare, până săptămâna trecută turiștii ne-ar fi vizitat”

„Un proiect scris bine e un proiect 100% finanțabil. Nu există să fie un proiect excepțional și să nu fie finanțat. Aceste obiective atât de importante pentru Dobrogea pot fi puse și aduse în valoare, în primul rând și pot reprezenta niște obiective (cetățile din Dobrogea - n.r.) extraordinare pentru turiști”

„Din economiile licitațiilor publice, automat se vor finanța alte proiecte”

„Ne vom continua proiectele noastre și ne vom face strageia pentru anul care vine și vom anunța proiecte importante pe județul Constanța”

„Noi suntem o echipă și lucrul în echipă este un lucru durabil. Sunt o echipă de management extraordinară, proiectanți foarte buni (...) Nu avem schema completă, nu avem nici 30% acoperită din schema completă. Funcționăm ca o instuție publică”

„Am colegi foarte buni în administrație care au venit alături de mine și cu care vom face în continuare treaba să funcționeze” 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii