Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
03:33 27 03 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Zilele Diversității, eveniment aflat la a treia ediție, este organizat la Constanța

ro

17 Mar, 2017 13:29 1925 Marime text

Asociaţia pentru Promovarea Egalităţii între Tineri ADAPTO, Asociaţia Împreună pentru Viitor Constanţa, Asociaţia Grupurilor Locale de Tineret - Filiala Constanţa, Asociaţia Civilă de prim Ajutor şi Intervenţie la Dezastru, Asociaţia Logopezilor din România - Filiala Constanţa, Asociaţia Nevăzătorilor din România – Filiala Interjudeţeană Constanţa-Tulcea desfăşoară în perioada 18 - 20 martie "Zilele Diversităţii 2017". Evenimentul, ajuns la a treia ediţie, îşi doreşte să sărbătorească diversitatea şi impactul pozitiv al acesteia asupra modalităţii de expresie, cultură şi a modului cum vedem viaţa.
 

Activităţile evenimentului se vor desfăşura după cum urmează:
 
18 Martie, orele 11.00-14.00
▪DIVERSITATE ŞI DISTRACŢIE
- Gogoaşa zâmbăreaţă
- Vânătoare de comori
- Jocurile Diversităţii 
Loc de desfăşurare: Piaţa Ovidiu

19 Martie, orele 15.00-17.00
▪Spectacol
DANS, DISTRACŢIE, DIVERSITATE

Prezintă: Adrian BĂNCILĂ
Loc de desfăşurare: VIVO Constanţa

20 Martie, Orele: 10.00-12.00
▪Cine sunt eu?
Loc de desfăşurare: Universitatea „Ovidius” din Constanţa, Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei, Departamentul de Psihologie şi Asistenţă Socială.
 
"Zilele Diversităţii" este un eveniment care a fost inclus şi anul acesta în campania "Don’t be divided – Stay UNITED!" iniţiată de UNITED for Intercultural Action. Campania este organizată în fiecare an în jurul zilei de 21 martie - Ziua Internaţională a Eliminării Tuturor Formelor de Discriminare şi la care iau parte organizaţii non-guvernamentale, şcoli, consilii locale, din toată Europa. UNITED for Intercultural Action din Amsterdam, Olanda, este reţeaua europeană împotriva naţionalismului, rasismului şi fascismului, care sprijină imigranţii şi refugiaţii şi care consideră că este important să lupte împotriva intoleranţei la orice nivel. Din această reţea fac parte peste 550 de organizaţii din 48 de ţări europene.
 
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii