Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:38 29 11 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

WBM Proiect Construct SRL, o nouă firmă în sectorul construcțiilor din Constanța

ro

03 Oct, 2023 21:31 712 Marime text
foto: Unsplash
O nouă societate care se ocupă cu lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale și-a pus bazele în municipiul Constanța.

Potrivit datelor din Monitorul Oficial al României, societatea se numește WBM Proiect Construct SRL.

În Monitorul Oficial al României a fost publicat un extras al rezoluției numărul 21684/04.09.2023, a Oficiului Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Constanța.

În documentul citat, se arată că, în baza cererii din 29.08.2023, și actelor doveditoare depuse, s-a dispus autorizarea constituirii, înmatricularea și înregistrarea societății numită WBM Proiect Construct SRL.

Firma nou înființată are un capital social de 1.000 lei, total părţi sociale: 100 a câte 10 lei fiecare. Firma are sediul social în municipiul Constanţa, strada Mircea cel Bătrân nr. 131, judeţul Constanţa.

Domeniul principal de activitate este reprezentat de grupa CAEN: 412 - Lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale. Durata de funcționare a societății este nedeterminată, iar fondatorii și administratorii ei sunt Bacula Iani-Ştefan, cu domiciliul în judeţul Constanţa și Tătulescu Cristian, cu domiciliul în judeţul Constanţa.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

O femeie cu domiciliul în Suedia și-a deschis restaurant la Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii