Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:38 29 11 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O femeie cu domiciliul în Suedia și-a deschis restaurant la Constanța

ro

03 Oct, 2023 20:31 2578 Marime text
foto: Unsplash
O nouă societate care se ocupă cu restaurante și-a pus bazele în municipiul Constanța.

Potrivit datelor din Monitorul Oficial al României, societatea se numește S&S Beauty SRL.

În Monitorul Oficial al României a fost publicat un extras al rezoluției numărul 21665/04.09.2023, a Oficiului Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Constanța.

În documentul citat, se arată că, în baza cererii din 31.08.2023, și actelor doveditoare depuse, s-a dispus autorizarea constituirii, înmatricularea și înregistrarea societății numită S&S Beauty SRL.

Firma nou înființată are un capital social de 200 lei, total părţi sociale: 20 a câte 10 lei fiecare, valoare participare străină totală: 200 lei, valoare participare străină totală lei: 200 lei. Firma are sediul social în municipiul Constanţa, Bulevardul 1 Mai nr. 1A, judeţul Constanţa.

Domeniul principal de activitate este reprezentat de grupa CAEN: 561 – Restaurante. Durata de funcționare a societății este nedeterminată, iar fondatorul și administratorul ei este Trkmani Rania, cu domiciliul în Suedia și reședința în județul Constanța.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Modern Home SRL, o nouă societate în domeniul construcțiilor în Mangalia
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii