Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:46 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Water Power Energy SA are un nou domeniu principal de activitate. Unde deschide un nou punct de lucru, în Constanța?

ro

25 Aug, 2022 11:52 3748 Marime text
  • Acționarii firmei sunt Lisandru Marius-Lucian și Lisandru Elena
     
 
În şedinţa Adunării Generale a Acţionarilor din data de 15.07.2022, legal convocată conform prevederilor statutare şi ale Legii nr. 31/1990 republicată, acţionarii Water Power Energy - S.A au luat mai multe decizii importante ce vizează compania.
 
Acționarii sunt  Lisandru Marius-Lucian și Lisandru Elena, reprezentând 100% capital social al societăţii.
 
O decizie vizează schimbarea domeniului şi a activităţii principale de activitate, din CAEN 3511 Producţia de energie electrică în CAEN 5224 Manipulări; vechiul obiect principal de activitate trece ca obiect secundar.
 
Totodată, se deschide un nou punct de lucru, situat în Năvodari, Portul Midia, în spatele danei 5, judeţul Constanţa, conform contractului de închiriere din 15 iulie 2022.
 
În anul 2019, Water Power Energy SRL a solicitat de la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa emiterea acordului de mediu pentru proiectul „Extindere conductă, racord de presiune medie şi post de reglare măsurare gaze naturale“. Investiţia ce va fi realizată în Năvodari, zona Mamaia Nord, strada Promenada, lot 1/1.
 
Despre Water Power Energy SA
 
Potrivit Registrului Comerţului, Water Power Energy SA a fost înfiinţată în anul 2014 şi are sediul social în municipiul Constanţa, pe bulevardul Mamaia, la Hotel Turist. Capitalul social subscris, de 90.000 de lei, integral vărsat, este compus din 90 de acţiuni. Valoarea unei acţiuni este de 1.000 de lei. Acţionari persoane fizice sunt: Lisandru Gheorghe, cu 10% din capitalul social, şi Lisandru Marius-Lucian, 90% din capitalul social. Administratorul societăţii, care se ocupă de producţia de energie electrică, este Lisandru Marius-Lucian.
 
Elena Lisandru mai apare, conform confidas.ro, în firma Acces Capital IFN SA, iar Marius Lucian Lisandru este sociat la Inter Road Service SRL, alături de Gabriel Prodan și la Terra Gold Extract SRL, alături de Dolmer Hans Wilhelm, Filip Gavrilă, Teodor Augustin Popa, Light Blue Dolphin New Energy Technology SRL (Italia) și Cosmin Ștefan Popa.
 
Acces Capital IFN SA este controlată de Chirim Margareta, Moraru Teodora, Ștefan Nicoară, Nicoleta Vîrlănuță, Carmen Maxim, Elena Lisandru și Sburlan Alina Mihaela.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:

Ce a solicitat Water Power Energy de la APM Constanţa. Este vizată o conductă de gaze naturale

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii