Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:56 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vizita la Primăria Constanța a delegației TIKA. Ce s-a discutat

ro

01 Mar, 2024 15:04 563 Marime text

Sursa foto: Primăria Constanța

 
  • Primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, a primit astăzi vizita noului coordonator al Agenției de Cooperare și Coordonare Turcă – TIKA, Salih Yürç, alături de Emre Yurdakul, Consul General al Republicii Turcia la Constanța și  Yusuf Muurat, Muftiul Cultului Musulman din România și alți membri ai TIKA.

În cadrul vizitei de prezentare a noului coordonator TIKA, discuțiile s-au axat pe colaborările viitoare dintre municipalitate și agenție în diverse domenii, cu accent pe sprijinul pe care agenția ar putea să îl ofere proiectelor din sfera sănătății la nivelul municipiului Constanța.

Vergil Chițac, primarul Constanței, a subliniat relațiile excelente de cooperare care există între municipalitate, Consulatul General al Republicii Turcia la Constanța și Muftiat, și a menționat proiectele realizate împreună de către cele trei instituții. De asemenea, dr. Simona Claudia Cambrea, manager al Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța, și dr. Marius Prăzaru, director medical al Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Constanța, au stabilit linii și domenii de cooperare cu TIKA.

O altă temă importantă a discuțiilor a fost reprezentată de perspectivele privind renovarea Geamiei Hunchiar și a Moscheei Carol I.
 
Citește și
Primăria municipiului Constanța, document de urbanism ce vizează cartierul Inel II

Tags: Vergil Chitac


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii