Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:08 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria municipiului Constanța, document de urbanism ce vizează cartierul Inel II

ro

01 Mar, 2024 14:48 779 Marime text
Primăria municipiului Constanța a emis un certificat de urbanism pentru unul din proiectele pe care le implementează în municipiu.

Prin CU 554 din data de 29 februarie 2024, se dorește îmbunătățirea mediului urban în zona Inel II, inclusiv cu organizare de șantier. Documentul are o valabilitate de 12 luni, conform portalului primăriei.

Se dorește refuncționalizarea spațiilor degradate și neutilizate din zonă și transformarea lor în spatii verzi și zone dedicate petrecerii timpului liber cu facilități cuprinzând dotări și echipări destinate activităților recreative pentru populație.

Vă reamintim în 2022, Consiliu Local Constanța a aprobat documentația tehnică a proiectului “Îmbunătățirea mediului urban în zona Inel II” unde se specifică foarte clar că în acest perimetru se va amenaja un parc (Parc Inel 2 sau Parc Marvimex).

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.



Citește și: 
 

Regenerarea urbană din cartierul Inel II va fi realizată de un ONG. Primăria Constanța contribuie doar cu mobilierul urban și o pistă de alergare
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii