Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:04 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vizita Excelenței Sale Nurbakh Rustemov, la Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa (galerie foto)

ro

27 Feb, 2020 17:32 1482 Marime text

Ion Dănuţ Jugănaru, directorul general al Camerei de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa, a avut astăzi, 27 februarie 2020, o ȋntrevedere cu E. S. dl. Nurbakh Rustemov- Ambasadorul Extraordinar şi Plenipotentiar al Republicii Kazahstan ȋn România, Serzhan Shagatayev - Secretar II ȋn cadrul Ambasadei de la Bucureşti şi cu dl. Aziz Kaldybekov, de asemenea, Secretar II.

Excelenţa Sa, domnul Ambasador a fost ȋnsoţit, ȋn vizita sa la sediul CCINA, de Erghin Hagicalil - Consul onorific al Republicii Kazahstan la Constanţa.

Ȋn deschiderea ȋntâlnirii, Ion Dănuţ Jugănaru a vorbit despre activitatea economică a judeţului Constanţa, a Portului Constanţa ȋn special, a avantajelor utilizării portului Constanţa şi a Canalului Dunăre-Marea Neagră ȋn transportul de mărfuri spre şi dinspre tările riverane Dunării, despre principalele domenii de activitate ȋn care activează companiile constănţene, dar  şi despre oportuniătăţile de a investi ȋn judeţul nostru.

De asemenea, s-a discutat şi despre posibilitatea dezvoltării relaţiilor economice şi comerciale ale firmelor constănţene cu cele din Kazahstan, domnul Ambasador afirmând că rolul Camerei de Comerţ Constanţa este deosebit de important, atât pentru companiile interne, dar mai ales pentru cele străine, care doresc sa-şi gasească parteneri de afaceri ȋn judeţ. S-a discutat despre o posibilă delegaţie de oameni de afaceri din Kazahstan care ar urma să vină la Constanţa la sfârşitul lunii iunie sau ȋnceputul lunii iulie, deşi inexistenţa unei linii aeriene directe ȋntre Constanţa şi Kazahstan face greu posibilă organizarea de evenimente comune la Constanţa.

Domnul Ambasador a mulţumit domnului Director general Jugănaru pentru primire şi a declarant că, această vizită a fost una deosebit de fructuoasă.

Sursa foto: Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii