Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:18 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Vine o vreme când trebuie să te desparţi de viaţa de militar activ“ Moment emoţionant la Brigada 9 Mecanizată „Mărășești“ Constanţa

ro

25 Jun, 2021 12:02 3018 Marime text
  • Moment emoţionant la sediul Brigăzii 9 Mecanizată ,,Mărăşeşti” unde a avut loc trecerea în rezervă a plutonierului adjutant principal Gheorghe Gabără.

,,Vine o vreme când trebuie să te desparţi de viaţa de militar activ, camarazi şi un anume mod de viaţă. Armata nu a reprezent numai un loc de muncă, a fost o familie de la care, cu greu, îmi iau rămas bun.”

Moment emoţionant la sediul Brigăzii 9 Mecanizată ,,Mărăşeşti” unde a avut loc trecerea în rezervă a plutonierului adjutant principal Gheorghe Gabără.

Colegul nostru a primit livretul militar şi legitimaţia de militar în rezervă cu mulţumiri din partea comandantului brigăzii, colonel Adrian Costaru, pentru modul în care şi-a îndeplinit atribuţiunile de serviciu, în cei peste 30 de ani ai carierei militare.

Întregul colectiv îi urează sănătate, putere, entuziasm şi activităţi productive în noua etapă a vieţii!, a transmis Brigada 9 Mecanizată "Mărăşeşti" Constanța.

Sursa foto: Facebook/ Brigada 9 Mecanizată "Mărăşeşti" (locotenent Andreea Istrate)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii