Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:50 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Viceprimarul Municipiului Constanța, Ionuț Rusu „O nouă soluție pentru fluidizarea traficului rutier. Acum se poate circula pe DC 89“ (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

23 Jul, 2023 09:44 8655 Marime text

Vești bune pentru șoferi! Se poate ocoli municipiul Constanța, iar din sensul giratoriu de la Kaufland Palazu se poate ajunge direct pe Varianta Ovidiu și apoi pe A4. 

„O nouă soluție pentru fluidizarea traficului rutier: acum se poate circula pe DC 89 ! Această investiție are un impact major asupra traficului din Municipiul Constanța pentru că oferă posibilitatea conducătorilor auto de a ocoli orașul și de a intra pe A4. Mai mult decât atât, traficul greu se poate orienta către Varianta Ovidiu, DC 89, A4. Dezvoltarea infrastructurii rutiere reprezintă o prioritate pentru administrația liberală !“ - a transmis viceprimarul Municipiului Constanța, Ionuț Rusu printr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook. 

Citește și: 

Accident rutier cu victime pe varianta Constanța- Ovidiu! (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Mihai 23 Jul, 2023 12:01 Misto asta: "oferă posibilitatea conducătorilor auto de a ocoli orașul și de a intra pe A4". Se potriveste perfect in planul autoritatilor de a distruge comple Constanta. Turistii oricum i-a gonit, acum luati ruta sa ocoliti complet gunoiul asta de oras.