Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:06 25 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vești bune pentru tinerii care vor să se căsătorească anul viitor la Constanța. Cum se va efectua programarea

ro

02 Dec, 2021 09:58 3213 Marime text
Vești bune pentru tinerii care doresc să își unească destinele anul viitor la Constanța. Începând de astăzi, de la ora 12:00, se pot programa pentru oficierea căsătoriei în 2022.


Pentru a face acest lucru, constănțenii trebuie să acceseze site-ul https://programaridlepct.primaria-constanta.ro/casatorie [1] și să aleagă data și ora la care doresc să spună „DA" în fața ofițerului Stării civile. În momentul în care fac programarea, li se comunică și data la care trebuie să se prezinte pentru depunerea documentelor.Documentele necesare la depunere sunt:-acte de identitate-valabile atât la data depunerii, cât și la data oficierii căsătoriei

-certificate de naștere

-certificatul medical privind starea sănătății - certificatele sunt valabile 14 zile de la data emiterii și trebuie să cuprinda mențiunea: „se poate căsători/apt căsătorie" .

-acte din care să rezulte desfacerea căsătoriei anterioare, certificatul de deces al fostului soț sau certificate de divorț, dacă este cazul.


O cerință absolut necesară este ca unul dintre viitorii soți să aibă domicililul/reședința în municipiul Constanța.
 

„Vă rugăm să rețineți! Programarea nu este suficientă pentru oficierea căsătoriei! Documentele trebuie depuse la datele comunicate.

Pentru mai multe informații puteţi apela Serviciul Stare Civilă la numărul de telefon: 0731-500128 sau adresa de mail: casatorii@primaria-constanta.ro“ - au precizat reprezentanții Primăriei Constanța.

Sursa foto: Primăria Constanta
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii