Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:30 21 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Veşti bune pentru pensionari. Luna aceasta vor primi pensiile mai devreme cu două zile

ro

10 Apr, 2017 15:21 3966 Marime text
Având în vedere apropiatele Sărbători Pascale și din dorința de a veni în sprijinul beneficiarilor de pensii, Casa Națională de Pensii Publice și C.N. Poșta Română S.A. și-au manifestat disponibilitatea de a devansa plata pensiilor cu două zile.
 

Astfel, în luna aprilie, plata pensiilor la domiciliul pensionarilor se va realiza în perioada 12 – 26 aprilie, iar în cazul pensionarilor avizați la domiciliu (persoane care nu au fost găsite acasă) plata se face până la data de 27 aprilie, la ghișeele poștale, conform reprezentanţilor Casei Naţionale de Pensii Publice.    

 
Pentru a asigura realizarea acestei măsuri, conducerea CNPP a întreprins toate diligenţele în vederea întocmirii documentelor de plată şi transmiterii acestora către oficiile poştale în vederea achitării drepturilor de pensie conform noului calendar.
 

"Folosim această ocazie pentru a transmite Sărbători fericite tuturor beneficiarilor serviciilor asigurate de Casa Națională de Pensii Publice" - au mai transmis reprezentanţii Casei Naţionale de Pensii Publice.  

Sursa foto: ZIUA de Constanţa

Ti-a placut articolul?

Comentarii