Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:41 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vești bune pentru părinții din Constanța. Numărul locurilor din creșe a fost suplimentat cu 100

ro

10 Aug, 2021 16:28 2081 Marime text
  • Cele 4 creșe care sunt în administrarea Primăriei Constanța vor putea fi frecventate de 215 copii.


După decizia Guvernului de a permite creșelor să funcționeze din nou la capacitate maximă la insistențele municipalității constănțene, Direcția Generală de Asistență Socială anunță că numărul locurilor din creșe a fost suplimentat cu 100.

Potrivit Primăriei Municipiului Constanța, astfel, cele 4 creșe care sunt în administrarea Primăriei Constanța, pentru care s-au făcut înscrieri, de la începutul anului școlar vor putea fi frecventate de 215 copii.

Listele cu copiii admiși, în limita locurilor aprobate, se publică pe site-ul instituției și se afișează la sediul Direcției administrare creșe Constanța, în scurt timp.

„Amintim că, în Constanța în momentul de față funcționează 4 creșe, unele dintre ele funcționând în alte spații pe fondul lucrărilor de reabilitare și alte 3 sunt în proces de reabilitare cu fonduri europene. De asemenea, o creșă va fi amenajată cu fonduri din bugetul local și se poartă discuții pentru închirierea altor spații pentru suplimentarea locurilor.

Nu în ultimul rând, Primăria Constanța a depus solicitări la Compania Națională de Investiții pentru construirea altor 2 creșe, în speranța că vor reuși să răspundem nevoilor cât mai multor mame“ - au precizat reprezentanții Primăriei Constanța.

Sursa foto: Primăria Municipiului Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii