Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:03 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vaslui Bărbat depistat de polițiști având plăcuțe de îmnatriculare neconforme

ro

16 Aug, 2023 16:11 748 Marime text
Foto cu rol ilustrativ
  • La data de 11 august 2023, ora 10.47, polițiștii Biroului Ordine Publică, din cadrul Poliției Municipiului Vaslui, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza municipiului Vaslui, au depistat un autoturism, având montate plăcuțe de înmatriculare neconforme.
 
La data de 11 august 2023, ora 10.47, polițiștii Biroului Ordine Publică, din cadrul Poliției Municipiului Vaslui, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza municipiului Vaslui, au depistat un autoturism, având montate plăcuțe de înmatriculare neconforme, transmite un comunicat din partea Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui.
 
S-a procedat la oprirea în trafic a autoturismului prin folosirea semnalelor acustice și liminoase din dotarea autospecialei, însă conducătorul auto și-a continuat deplasarea pe mai multe străzi din municipiul Vaslui, fiind oprit de polițiști în suburbia Brodoc.
 
Procedând la efectuarea de verificări, polițiștii din Vaslui au identificat conducătorul auto, un bărbat de 42 de ani, din municipiul Vaslui, și au constatat că certificatul de înmatriculare al vehiculului era suspendat, iar plăcuțele de înmatriculare figurau ca fiind reținute.
         
În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”, a încheiat sursa citată.


Citește și:
IPJ Sibiu: Bărbat băut și fără permis de conducere, prins de polițiști la volan
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii