Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:21 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Sibiu Bărbat băut și fără permis de conducere, prins de polițiști la volan

ro

16 Aug, 2023 15:52 917 Marime text
Foto cu rol ilustrativ
  • La data de 15 august 2023, în jurul orei 21:50, polițiștii Secției nr. 1 Poliție Rurală Șelimbăr au oprit pentru control în trafic, în satul Veștem, un autoturism la volanul căruia a fost identificat un localnic în vârstă de 61 de ani.
 
La data de 15 august 2023, în jurul orei 21:50, polițiștii Secției nr. 1 Poliție Rurală Șelimbăr au oprit pentru control în trafic, în satul Veștem, un autoturism la volanul căruia a fost identificat un localnic în vârstă de 61 de ani, transmite un comunicat din partea Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu.
         
Bărbatul le-a declarat polițiștilor că nu deține permis de conducere și nici actele de identificare ale mașinii întrucât aceasta nu îi aparține. 
 
Testarea alcoolscopică a bărbatului a indicat o valoare de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
În cauză, la nivelul Secției nr. 1 Poliție Rurală Șelimbăr, s-a deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv de conducere sub influența alcoolului, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Un bărbat din județul Bacău s-a autoaccidentat, conducând fără permis
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii