Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:30 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Va avea patru etaje şi 23 de apartamente SC Magenta Construct SRL continuă proiectele imobiliare

ro

20 Oct, 2014 00:00 3977 Marime text
În municipiul Constanţa, pe DN 2A, parcela VN 374, lot 35, se va ridica un bloc de patru etaje, investiţia aparţinând societăţii Magenta Construct SRL.
 

Potrivit memoriului de prezentare a proiectului „Construire imobil D+P+4 etaje, locuinţe colective şi spaţii servicii, comerţ“, depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa, noul obiectiv se va realiza în intravilanul municipiului Constanţa, într-o zonă încadrată de două dintre cele mai noi ansambluri rezidenţiale ridicate la limitele exterioare ale oraşului, cartierele Boreal şi Tomis Plus. Terenul vizat pentru punerea în practică a proiectului este situat pe partea stângă a drumului naţional 2 A Constanţa - Ovidiu şi face parte din zona de impozitare C. Suprafaţa terenului este de 700 de mp şi este proprietatea SC Magenta Construct SRL. Conform Certificatului de Urbanism nr. 1239/15.05.2014, statutul actual al terenului este de „teren liber“, iar destinaţia stabilită prin planurile de urbanism şi amenajare a teritoriului aprobate este de „locuinţe, comerţ, servicii“. Viitorul imobil va cuprinde 23 de unităţi locative şi parter comercial. Clădirea va avea regim de înălţime D+P+4 etaje, suprafaţa construită la sol -343,50 mp, iar suprafaţa desfăşurată - 2.161 mp.

Despre investitor

Magenta Construct SRL a fost înfiinţată în anul 2009, având sediul social în municipiul Constanţa, strada Barbu Catargi. Obiectul principal de activitate este reprezentat de lucrări de construcţii ale clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale. Asociaţi în firmă sunt Simona Petronela Gheorghe, născută în anul 1977, cu 1.250 de părţi sociale, şi Sorin Sebastian Malcea, născut în 1978, cu 1.250 de părţi sociale. Cei doi acţionari au şi funcţia de administratori ai societăţii.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii