Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:47 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Urmărire în trafic la Constanța Șoferul drogat și cu permisul suspendat, reținut de Poliție

ro

14 Oct, 2022 10:15 2001 Marime text
Imagine de la urmărire
Urmare a cercetărilor într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunilor de conducere cu permisul suspendat și conducere sub influența substanțelor psihoactive, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța - Secția 2 l-au reținut pe bărbatul de 22 de ani, bănuit de comiterea faptelor.

În cursul serii trecute, acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu propunere de sesizare a instanței de judecată în vederea arestării preventive., informează IPJ Constanța. 


Cum s-a produs evenimentul 

La data de 13 octombrie, în jurul orei 9.50, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța - Secția 2 au efectuat semnal de oprire unui autoturism care se deplasa pe bulevardul Mamaia din municipiul Constanța. 

Întrucât șoferul nu s-a conformat, polițiștii au pornit semnalele acustice și luminoase, plecând în urmărirea acestuia. 

Potrivit IPJ Constanța, la un moment dat, bărbatul a virat la dreapta pe strada Ion Rațiu, iar la intersecția cu strada Unirii, a intrat în coliziune cu 4 autoturisme, dintre care 2 parcate și 2 aflate în trafic.

Conducătorul auto a fost imobilizat și condus la sediul Secției 2, unde s-a stabilit că este vorba despre un bărbat, de 22 de ani, din municipiul Constanța, iar în urma verificărilor a reieșit faptul că acesta are suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pentru perioada în curs. 

În cauză a fost întocmit un dosar penal, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii