Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:51 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficial de la IPJ Constanța Urmărire în trafic urmată de accident rutier la Constanța! Personajul principal, un șofer drogat de 22 ani, cu permisul suspendat din 2020 pentru conducere sub influența drogurilor (VIDEO)

ro

13 Oct, 2022 10:17 3679 Marime text
imagine cu rol ilustrativ
UPDATE 

În urma testării cu aparatul drug-test a reieșit o valoare pozitivă pentru cannabis, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii substanțelor din sânge.


Știrea inițială 

Joi, 13 octombrie, pe strada Unirii din Constanța a avut loc o urmărire în trafic. Informația a fost confirmată de IPJ Constanța. 

Din primele informații, este vorba despre un șofer cu permisul suspendat din anul 2020 pentru conducere sub influența drogurilor. Acesta nu a oprit la semnalele acustice ale Poliției. 

Urmărirea a fost urmată, din nefericire, de un accident rutier. 

Oficial de la IPJ Constanța 

Astăzi, în jurul orei 9.50, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța - Secția 2 au efectuat semnal de oprire unui autoturism care se deplasa pe bulevardul Mamaia din municipiul Constanța. 

Întrucât șoferul nu s-a conformat, polițiștii au pornit semnalele acustice și luminoase, plecând în urmărirea acestuia. 

La un moment dat, bărbatul a virat la dreapta pe strada Ion Rațiu, iar la intersecția cu strada Unirii, a intrat în coliziune cu 4 autoturisme, dintre care 2 parcate și 2 aflate în trafic.

Conducătorul auto a fost imobilizat și condus la sediul Secției 2, unde s-a stabilit că este vorba despre un bărbat, de 22 de ani, din municipiul Constanța, iar în urma verificărilor a reieșit faptul că acesta are suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pentru perioada în curs. 

În cauză a fost întocmit un dosar penal, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii