Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:14 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE RAJA Constanța Ce localități sunt în continuare afectate de lipsa apei, în județ

ro

19 Nov, 2023 20:39 922 Marime text
Sursa foto: Pexels


 
  • În această seară, 19 noiembrie 2023, la ora 20.00, mai sunt 14 localități unde nu se furnizează apă în sistem centralizat, din cauza lipsei de energie, conform RAJA Constanța.
 
Este vorba de localitățile Corbu, Corbu de Sus, Vadu, Sibioara, Dumbrăveni,  Vâlcelele, Plopeni, Viișoara, Cobadin, Tătaru, Cotu Văii, Negru Vodă, Albești și Dulcești, iar în localitatea Independența se furnizează apă cu presiune redusă.

„În municipiul Constanța, dar și în restul județului, intervențiile la nivelul sistemelor de furnizare apă și canalizare este asigurată de 21 de echipe dotate cu toate utilajele necesare”, menționează RAJA Constanța.


Toți consumatorii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cubapă potabilă și canalizare, sunt rugați să sesizeze toate disfuncționalitățile la dispeceratul societății la numărul de telefon 0241.924, tasta 3.

„Rugăm abonații afectați de lipsa apei, urmare a defecțiunilor la sistemele de alimentare cu energie, să dea dovadă de înțelegere. Furnizarea de apă potabilă va fi reluată imediat ce vor fi realimentate cu energie toate punctele de lucru, surse și stații de pompare”, recomandă sursa.


Citește și
68 de localități au fost afectate, din 19 județe, din cauza codului de vreme rea

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii