Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:30 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Președintele Franței, Emmanuel Macron a ajuns la Constanța. La ce hotel va fi cazat (GALERIE FOTO și VIDEO)

ro

14 Jun, 2022 19:52 4124 Marime text
Emmanuel Macron



UPDATE - 21.50

Pentru siguranța președintelui, acesta va rămâne în Baza Militară 57 Mihail Kogălniceanu, la hotel Del Mar urmând a se caza delegația acestuia.

UPDATE - 21.37

Președintele francez nu s-a mai prezentat la hotelul unde ar fi trebuit să fie cazat, ci ar fi rămas la baza militară de la Mihail Kogălniceanu. 

Revenim cu detalii. 

UPDATE - 20.46

Emmanuel Macron se află la această oră pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu. 

Știre inițială

Preşedintele francez, Emmanuel Macron, a ajuns marţi, 14 iunie, în județul Constanța, pentru a vizita miercuri Baza Aeriană 57 Mihail Kogălniceanu. Șeful statului va fi cazat la hotelul Del Mar din stațiunea Mamaia.

Aeronava prezidențială a aterizat la Mihail Kogălniceanu în jurul orei 19.30, iar acesta a fost întâmpinat de premierul României, Nicolae Ciucă, ministrul Apărării Naționale Vasile Dâncu și de alți oficiali din Armată.



În jurul unității de cazare au fost mobilizate mai multe echipaje aparținând Inspectoratului de Poliție Județean Constanța și jandarmi pentru a asigura siguranța președintelui francez și gestionarea eventualelor evenimente neplăcute.



Mașinile aflate în parcare sunt verificate riguros de către forțele de ordine.



Președintele Franței se va întâlni cu cu trupele franceze staţionate la Baza Mihail Kogălniceanu, iar la eveniment va participa și omologul său român, Klaus Iohannis. Circa 500 de militari sunt desfăşuraţi la o baza militară a NATO, de la debutul invaziei ruse în Ucraina ce a avut loc pe 24 februarie.

Cei doi şefi de stat vor avea convorbiri oficiale şi se vor întâlni cu militarii români, francezi şi din celelalte ţări aliate care se află pe teritoriul României în cadrul efortului aliat de întărire a posturii de descurajare şi apărare pe Flancul Estic, în contextul deteriorării situaţiei de securitate.

Ceremonia primirii oficiale va debuta miercuri, 15 iunie, la ora 09.30.












video: ZIUA de Constanța și Facebook/ CGTNEurope 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii