Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:53 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Fluidizarea circulației pe Autostrada A2 București- Constanța. Se va închide temporar circulația pe sensul către litoral

ro

03 May, 2021 16:45 2639 Marime text
  • Pentru fluidizarea circulației, a fost luată măsura devierii traficului, astfel că se va închide circulația temporar pe sensul către litoral, urmând să se circule pe două benzi pe cel către București.
UPDATE

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că a fost reluată circulația în ambele direcții, pe câte o bandă pe sens, pe Autostrada A2 București – Constanța, în zona lucrărilor la partea carosabilă de pe tronsonul kilometric 155 și 161 (Podul Cernavodă), valorile de trafic fiind ridicate.


Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe Autostrada A2 București – Constanța, în zona lucrărilor la partea carosabilă de pe tronsonul kilometric 155 și 161 (Podul Cernavodă), pentru fluidizarea circulației, a fost luată măsura devierii traficului, astfel că se va închide circulația temporar pe sensul către litoral, urmând să se circule pe două benzi pe cel către București.

Citește și: Blocaj pe Autostrada Soarelui (galerie foto și video)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii