Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:55 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. CFR SA Trafic feroviar temporar oprit între două stații din județul Brașov. Ce s-a întâmplat

ro

16 Jun, 2022 08:53 1247 Marime text
Cale ferată. foto: PixabayCompania Naţională de Căi Ferate CFR SA informează că traficul feroviar este oprit temporar, pe raza Sucursalei Regionale CF Brașov, între stațiile CF Răstolița și Lunca Bradului, (linie simplă).

Potrivit CFR SA, măsura a fost luată după ce în cursul acestei dimineți, mai multe crengi au căzut pe linia de contact, provocând avarierea acesteia.
 
La fața locului se află echipele de intervenție, care acționează cu drezina pantograf pentru remedierea defecțiunilor și repunerea sub tensiune a liniei de contact.
 

„Menționăm faptul că, trenul R 4506 staționează temporar în stația CF Răstolița, iar trenul R 4503 staționează în stația CF Lunca Bradului, așteptând redeschiderea circulației, urmând să ajungă la destinație cu întârziere.
 
Compania Naţională de Căi Ferate CFR S.A. cere scuze călătorilor pentru disconfortul creat de acest incident feroviar şi îi asigură că toate intervenţiile desfăşurate la faţa locului au drept scop reluarea traficului feroviar în condiţii de siguranţă“ - au precizta reprezentanții CFR SA.

UPDATE: 

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA informează că, începând cu ora 09:40,traficul feroviar a fost reluat în condiții de siguranță, pe raza Sucursalei Regionale CF Brașov, între stațiile CF Răstolița și Lunca Bradului, (linie simplă), unde în cursul acestei dimineți, mai multe crengi au căzut pe linia de contact, provocând avarierea acesteia.
 

„Menționăm faptul că, atât trenul R 4506 care a staționat temporar în stația CF Răstolița, cât și trenul R 4503 care a staționat în stația CF Lunca Bradului, își vor relua circulația, urmând să ajungă la destinație cu întârziere.
 
Compania Naţională de Căi Ferate CFR S.A. cere scuze călătorilor pentru disconfortul creat de acest incident feroviar şi îi asigură că toate intervenţiile desfăşurate la faţa locului au drept scop reluarea traficului feroviar în condiţii de siguranţă“ - au precizat reprezentanții CFR SA.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii