Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
21:02 28 10 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților, ÎPS Calinic, diagnosticat cu Covid-19. În ce stare este

ro

27 Sep, 2021 15:37 771 Marime text
  • Înaltul ierarh a fost diagnosticat cu Covid 19

Arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților, ÎPS Calinic, ar fi internat într-un spital din Iași după ce a fost diagnosticat cu Covid-19. 

Menționăm că, protosinghelul David Oprea, coordonator al Cabinetului Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Calinic și slujitor al Mănăstirii Sfântul Ioan cel Nou – Catedrala Arhiepiscopală din Suceava s-a stins din viață în data de 17 septembrie după ce ar fi fost diagnosticat cu COVID 19.

UPDATE: Oficial de la Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților

"În urma apariției unor informații în spațiul public privind starea de sănătate a Înaltpreasfințitului Părinte Calinic, Arhiepiscop al Sucevei și Rădăuților, facem următoarele precizări:
- La acest moment, Înaltpreasfințitul Părinte Calinic nu este spitalizat, ci urmează un tratament medical și proceduri specifice după ce a fost diagnosticat și tratat corespunzător în urma contactării virusului Covid-19; precizăm totodată că Înaltpreasfinția Sa nu a fost niciodată intubat sau într-o stare gravă.
- Înaltpreasfinția Sa mulțumește respectuos tuturor celor care l-au susținut cu rugăciunile: monahi si monahii, preoți, credincioși și credincioase, tineri și bătrâni, elevi și studenți, în această perioadă dificilă. 
Dumnezeu să ne aibă în sfânta Lui pază!", anunţă Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților.  

Ti-a placut articolul?

Comentarii