Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:05 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Universitatea Petrol Gaze din Ploiești Sadism extrem în camera de cămin. O studentă a tăiat gâtul unei pisici

ro

24 Nov, 2021 16:50 1357 Marime text

O tânără din Buzău, studentă în primul an la Universitatea Petrol Gaze din Ploiești, este cercetată de poliție pentru cruzime asupra animalelor după ce a tăiat cu sadism gâtul unei pisici.

Actul de o cruzime extremă s-a petrecut chiar în camera de cămin din campusul universității. Polițiștii au găsit hoitul și două cuțite de bucătărie care încă mai aveau urme de sânge și fire de păr de culoare albă, ziarulincomod.ro.

Sara S. a fost reclamată la poliție chiar de către administratorul Căminului nr.2 al campusului Universității Petrol Gaze din Ploiești. Echipajul de poliție care s-a deplasat la fața locului a găsit în camera 314, unde era cazată tânăra, două cuțite de bucătărie pătate de sânge și care mai aveau urme din blana pisicii omorâte. Cadavrul decapitat a fost găsit în curtea din spatele căminului.

Tânăra le-ar fi declarat polițiștilor că intenția ei a fost să preleveze sângele pisicii pentru probe de analize. Actul de sadism s-a petrecut chiar în baia camerei de cămin, în noptea de 20 spre 21 noiembrie, colega fetei fiind cea care a alertat administrația universității, după ce a descoperit grozăvia.

În campusul universitar se vorbește inclusiv despre o practică ritualică ”malefică”, tânăra, domiciliată în comuna Săpoca, județul Buzău, fiind cunoscută pentru comportamentul bizar. Fata se pare că și-ar fi amenințat inclusiv o colegă că în următoarea noapte cu lună plină, ar intenționa să facă din nou un astfel de ritual, dar de data aceasta ofranda n-ar mai fi o pisică.



Sursă foto: Facebook/ Universitatea Petrol-Gaze din Ploiesti
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii