Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:34 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Universitatea Ovidius din Constanța, la „Erasmus+ Sport Info Day 2022”

ro

03 Feb, 2022 11:55 1409 Marime text


Universitatea „Ovidius” din Constanța (UOC) a participat, în perioada 31 ianuarie - 1 februarie 2022, la reuniunea internațională dedicată pregătirii candidaturilor pentru proiectele Erasmus Plus în domeniul sportului, „Erasmus+ Sport Info Day 2022”, informează ec. drd. Răzvan-Ionuț Drugă, referent în cadrul biroului Erasmus+. 
           
Manifestarea a fost organizată de Comisia Europeană (CE) împreună cu Agenția Executivă Europeană pentru Educație și Cultură (EACEA), în mediul online, reunind instituții de învățământ superior, federații, cluburi și asociații sportive, mai informează sursa citată. 
 
„A fost vorba despre o sesiune de informare în care ne-au fost prezentate obiectivele și structura noului program, cu adresabilitate în domeniul sportului, o masă rotundă despre prioritățile noilor acțiuni construite pe direcții specifice precum: încurajarea stilului de viață sănătos, pentru toți; promovarea integrității și a valorilor în sport; promovarea educației în și prin sport sau combaterea violenței și a rasismului, a discriminării și a intoleranței în sport.

Graţie ideilor comune împărtășite cu ceilalți participanți și a experienței dobândite în ultimii ani, UOC a primit invitația de a deveni membră în diferite consorții pentru scrierea, depunerea și implementarea unor proiecte de mare anvergură”, a precizat ec.drd. Răzvan-Ionuț Drugă.
 
Din partea Universității „Ovidius” din Constanța, la eveniment au participat cadre didactice ale Facultății de Educație Fizică și Sport și reprezentanți ai Biroului pentru Programul Erasmus Plus.
 
Foto: Facebook/ Universitatea „Ovidius” din Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii