Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:52 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Universitatea Ovidius Constanța UOC lansează a doua ediție a competiției de creație şi interpretare muzicală pentru studenți „Europavox Campus”

ro

17 Nov, 2023 12:45 732 Marime text


Sursa foto: UOC





 
  • Universitatea Ovidius din Constanța (UOC), în asociere cu Universitatea Clermont-Auvergne (UCA), din Clermont, Franța – coordonatoarea proiectului, Western Norway University of Applied Sciences (HVL), din Bergen, Norvegia, și Ostbayerische Technische Hochschule Regensburg (OTH Regensburg), din Regensburg, Germania, alături de Europavox, lansează a doua ediție a competiției de creație şi interpretare muzicală pentru studenți, intitulată „Europavox Campus”.
 
Artiștii solo sau formațiile din cele 16 facultăți ale UOC se pot înscrie cu trei compoziții originale până pe 17 februarie 2024, ora 24:00, pe pagina https://www.univ-ovidius.ro/europavoxcampus/.

Aceștia vor urca pe scenă în cadrul selecției regionale în luna martie 2024.  Proiectul muzical desemnat câștigător va fi evaluat din perspectiva compoziției, a interpretării şi a performanței scenice, potrivit UOC. 

Finala europeană va avea loc pe 18 aprilie 2024 la Stord, în Norvegia, unde un juriu paneuropean va vota câștigătorul.    

„Proiectul „Europavox Campus” îmbină concertele, mobilitatea europeană și întâlnirile universitare și se va desfășura pe parcursul anului academic 2023-2024, cu scopul de a le oferi tinerilor din instituțiile partenere o oportunitate de lansare în cariera muzicală”, menționează sursa citată.


În 2023, Europavox Campus a adunat 1.700 de persoane care s-au bucurat de finalele regionale și finala european. 20 de artiști au performat în cadrul finalelor regionale, dintre care patru au ajuns la finala europeană, opt asociații studențești au ajutat la organizarea serilor și 33 de membri ai delegațiilor (personal didactic și studenți) au venit să-și întâlnească omologii la Clermont-Ferrand (Franța).
 
 Citește și
Evenimentul „Dobrogenerații” dedicat Zilei Dobrogei, organizat la Universitatea Ovidius din Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii