Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:46 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Universitatea Ovidius Constanța organizează o dezbatere cu tema diseminării rezultatelor cercetării din domeniul medical

ro

09 Feb, 2024 11:06 621 Marime text


Universitatea Ovidius din Constanța (UOC) organizează sâmbătă, 24 februarie 2024, dezbaterea cu tema „Consilierea în cariera de cercetător: Diseminarea rezultatelor cercetării din domeniul medical”.
 
Manifestarea care va avea loc în Amfiteatrul Facultății de Medicină din campusul universitar, Corp B (Aleea Universității nr. 1), începând cu ora 09.00, este organizată în cadrul Proiectului „Înființarea și dezvoltarea Centrului Regional Sud-Est pentru orientarea în cariera de cercetător – AD. AUGUSTA”.
 
La eveniment vor participa, în calitate de invitați, conf. univ. dr. Cristian Surcel și asist. univ. dr. Cristian Mirvald, de la Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, alături de care se vor afla prof. univ. dr. Doina Ecaterina Tofolean, decanul Facultății de Medicină din cadrul UOC, prof. univ. dr. Elena Danteș, directorul proiectului AD. AUGUSTA, și conf. univ. dr. habil. Lucian Petcu, de la Facultatea de Stomatologie a UOC.
 
„Dezbaterea se va axa pe abordarea conceptelor derivate din cercetare și a consecințelor acestora pentru viața comunității și va oferi un mediu propice pentru împărtășirea ideilor în vederea consolidării echipelor din cadrul proiectului AD. AUGUSTA”, precizează prof. univ. dr. Elena Danteș.
 
Manifestarea se adresează doctoranzilor și cadrelor didactice de cercetare din domeniul medical.
Proiectul „Înființarea și dezvoltarea Centrului Regional Sud-Est pentru orientarea în cariera de cercetător AD AUGUSTA(cod 2/16.11.2022) este finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență al României (Investiția 10. Înființarea și susținerea financiară a unei rețele naționale de opt centre regionale de orientare în carieră ca parte a ERA TALENT PLATFORM - Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării).
 
Citește și:
Universitatea Ovidius din Constanța, gazdă pentru Cafeneaua Științei - eveniment interactiv despre direcțiile noi de cercetare în domeniul medical
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii