Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:46 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Universitatea Ovidius Constanța Ana Maria Zota, cadru didactic asociat la Facultatea de Arte, câștigătoare a Marelui Premiu la Concursul internațional de Canto din Malaezia

ro

12 Feb, 2024 10:34 628 Marime text
Sursa foto: Universitatea Ovidius Constanța

Facultatea de Arte a Universității Ovidius din Constanța (UOC) a fost reprezentată cu succes la cea de-a 11-a ediție a Concursului internațional de Canto, organizat de Hong Kong International Musician Association, la Kuala Lumpur (Malaezia).
 
În etapa finală a competiției, desfășurată în perioada 29 ianuarie – 2 februarie 2024, Ana Maria Zota, cadru didactic asociat al Facultății de Arte - programul Interpretare muzicală-Canto, a obținut Marele Premiu (2024 Hong Kong International Musician Award), Premiul I la secțiunea World Folk Songs, Premiul IV la secțiunea Art Songs și Premiul IV la secțiunea Pop Songs.
 
Alături de aceasta, studentele Iustina Bogdan (Molagean) și Lorena Babașcu au obținut premiile IV și V la secțiunea World Folk Songs.
 
„Este o mare bucurie pentru noi faptul că studenții și cadrele didactice din facultatea noastră se fac remarcați la concursuri de interpretare muzicală naționale și internaționale. Anul 2024 a debutat cu premii importante pentru ei, ce reconfirmă valoarea școlii constănțene de canto. Îi felicităm din suflet pentru rezultatele obținute și le dorim mult succes în continuare”, a precizat prof. univ. dr. Daniela Vitcu, decanul Facultății de Arte.
 
La cea de-a cea 11-a ediție a Concursului internațional de Canto desfășurat la Kuala Lumpur au participat peste 500 de interpreți, în cadrul a nouă secțiuni, jurizate de specialiști din 19 țări. 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Maestrul Gigi Căciuleanu gazdă în cadrul workshop-ului ”Alchimia DansActorului” la Facultatea de Arte Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii