Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:38 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Unde vor acționa echipele Confort Urban în această săptămână

ro

29 Sep, 2020 12:16 1893 Marime text
  • Conform graficului de lucru, în această săptămână continuă reamenajarea carosabilului pe străzile Ion Voicu și Clopoțeilor din cartierul Compozitorilor.
Echipele SC Confort Urban SRL continuă reabilitarea trotuarelor pe bulevardul Mamaia, tronsonul delimitat de bulevardul Tomis și strada Mihai Viteazu, la intersecția de la Capitol și la intersecția cu strada Mihai Viteazu.

De asemenea, se îmbunătățesc condițiile de acces pietonal pe strada Salcâmilor, pe bulevardul 1 Mai Vechi, între strada Pajurei și strada Bagdazar Nicolae și în parcul Dragoslavelor.
 
Conform graficului de lucru, în această săptămână continuă reamenajarea carosabilului pe străzile Ion Voicu și Clopoțeilor din cartierul Compozitorilor.

În ceea ce privește crearea de noi locuri de parcare, echipele administratorului drumului public continuă lucrările de  consolidare a infrastructurii terenului  în zona Școlii Gimnaziale Nr. 36 „Dimitrie Știubei” din Constanța.

Pentru siguranța participanților la trafic, se aplică marcaje rutiere la trecerile de pietoni, în parcările asfaltate și la sensurile giratorii. De asemenea, se montează indicatoare rutiere în mai multe locații din oraș și se recondiționează echipamentele de semaforizare, precizează Primăria Municipiului Constanța, prin intermediul unui comunicat oficial.

Sursa foto: Primăria Municipiului Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii