Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:07 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Unde va sluji IPS Teodosie în perioada 20-23 august

ro

19 Aug, 2020 15:22 1891 Marime text
  • IPS Teodosie va oficia Sfânta Liturghie la biserica „Sfântul Sfințit Mucenic Haralambie” (bulevardul Tomis, nr. 301) din Constanța, iar de la ora 17.30, va oficia Taina Sfântului Maslu la biserica „Izvorul Tămăduirii” (zona Macul Roșu) din Constanța.
Joi, 20 august, de la ora 7.45, ierarhul Tomisului, va oficia Sfânta Liturghie la Catedrala arhiepiscopală „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Constanța. Tot joi, de la ora 18.00, va fi invitat la Radio „Dobrogea”, la emisiunea „Cuvântul ierarhului - Dialog duhovnicesc cu ascultătorii”, iar de la ora 23.00, va oficia Acatistul Maicii Domnului la Catedrala arhiepiscopală „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Constanța.

Vineri, 21 august, de la ora 8.00, IPS Teodosie va oficia Sfânta Liturghie la biserica „Sfântul Sfințit Mucenic Haralambie” (bulevardul Tomis, nr. 301) din Constanța, iar de la ora 17.30, va oficia Taina Sfântului Maslu la biserica „Izvorul Tămăduirii” (zona Macul Roșu) din Constanța.

Sâmbătă, 22 august, de la ora 7.30, ierarhul Tomisului va oficia Sfânta Liturghie la parohia „Înălțarea Domnului”, din localitatea Fântânele, urmată de sfințirea casei praznicale și a casei mortuare cu hramul „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe”. Credincioșii vor putea cinsti moaștele a 33 de sfinți, aduse spre închinare de la mănăstirea Colilia. De la ora 23.00, IPS Teodosie va oficia Acatistul Învierii Domnului la Catedrala arhiepiscopală „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Constanța.

Duminică, 23 august, de la ora 9.30, cu binecuvântarea IPS Calinic, Arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților, IPS Teodosie va oficia Sfânta Liturghie la biserica „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil” din Gura Humorului.

Sursa foto: Arhiepiscopia Tomisului
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii