Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:04 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Undă verde de la Mediu pentru înființarea sistemului de transport public de călători în Eforie

ro

26 Feb, 2023 11:40 1094 Marime text

Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei în urma solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul realizat de Primăria orașului Eforie. Nu este necesară evaluarea impactului asupra mediului pentru proiectul dorit.
 
Este vorba de înființarea sistemului de transport public de călători cu material rulant ecologic, inclusiv infrastructura de parcare și facilități pentru bicicliști în cadrul cordiorului de mobilitate urbană. Proiectul va fi amplasat în oraș Eforie, localitățil Eforie Nord și Eforie Sud, strada Dorobanților, Mării, Doctor Climescu, Faleza, Mihai Eminescu, Mihai Viteazu, Negru Vodă, Doctor Cancacuzino, Progrsului, Nicolae Bălcescu, județul Constanța.
 
Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța.
 

PRECIZĂRI:
         
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii